Astagfirullah !! Ibu terkutuk ini tega lacur dua anak hanya RM50.

Posted on

Johor Bahru : Astagfirullah !! Ibu terkutuk tega lacur dua anak kandung RM50 – Cuma memperoleh bayaran serendah RM50, seseorang ibu tunggal mampu melacurkan dua anak kandungnya dengan lelaki warga asing di satu hotel bajet di Larkin Johor Bahru, bln. kemarin.

Tetapi, perbuatan hina wanita itu pada akhirnya membawa padah jika dia dihukum penjara 75 th. oleh Mahkamah Sesyen Johor Bahru, hari ini.

Hakim Kamarudin Kamsun menjatuhkan hukuman itu selepas tertuduh yang berumur 39 th. mengakui bersalah pada 10 pertuduhan lakukan perbuatan terkutuk itu.
Kamarudin ikut mengarahkan tertuduh melakukan hukuman penjara 15 th. untuk 10 pertuduhan itu yang mana tiap-tiap dua daripadanya jalan serentak.

Selepas menjatuhi hukuman itu, hakim
menasihatkan tertuduh agar insaf serta bertaubat itu atas tindakannya.

Mengikut lima kerta pertuduhan, ibu tunggal itu yang memiliki hak penjagaan jadi ibu kandung pada remaja wanita 13 th. didakwa menganiaya dari sisi sex lewat cara melacurkan mangsa.

Sesaat, untuk lima sekali lagi pertuduhan, tertuduh didakwa lakukan perbuatan sama ke atas seseorang sekali lagi anaknya iaitu kanak-kanak wanita berumur 10 th..

Wanita itu didakwa lakukan kekeliruan pada 9. 25 pagi, 1 Oktober lantas sampai 12. 21 tengah hari, 7 Oktober lantas, di hotel bajet di Larkin, Johor Bahru.

Pendakwaan untuk semuanya perbuatan itu di buat mengikut Seksyen 31 (1) (b) Akta Kanak-kanak 2001 serta di baca dengan Seksyen 16 (1) Akta Kekeliruan-kesalahan Seksual Pada Kanak-kanak 2017 yang membawa hukuman denda hingga RM50, 000 atau penjara maximum 20 th. atau kedua-duanya, bila sabit kekeliruan.

Wanita keji itu tergamak melacurkan dua anaknya cuma untuk memperoleh bayaran serendah RM50 dari pada lelaki warga asing terkecuali disebutkan mampu melihat perbuatan terkutuk sehubungan.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *