Lantas Siapa yang Hamilkan Bekas Kekasih Idris Khan?? Ini Dia

Posted on

Lantas Siapa yang Hamilkan Bekas Kekasih Idris Khan?? Ini Dia

KUALA LUMPUR : Pelakon, Idris Khan, 29, menangkis khabar angin yang mengkaitkan dirinya dengan isu aktor popular didakwa menghamilkan mantan kekasih.

Tuturnya, misal benar beliaulah lelaki yang ditujukan itu, sudah pasti rancangan perkahwinannya dengan pilihan hati, Sanaa Jeljalane, pada 20 Januari depan juga akan tergendala.

Jadi, Idris atau nama penuhnya Idris Khan Abdul Ghaffar Khan juga mengakui tidak sabar untuk ketahui identiti pelakon ditujukan, sekali gus bisa merungkai spekulasi ramai.

” Siapa nampaknya yang ditujukan itu? Aku juga nak tahu juga. Rasa-rasanya bila benar aktor itu diri aku, memanglah sahih aku serta akan isteri tidak jadi berkahwin.

” Apapun, kami rancak mengatur persiapan pernikahan awal th. depan. Kami awal mulanya membuat untuk membuatnya th. ini, namun dikarenakan si dia datang dari Maghribi, masalah dokumentasi agak renyah, ” tuturnya saat didapati pada majlis pembukaan Idealyst Medispa Putrajaya.

Minggu lantas, menerusi laporan satu portal, seseorang wanita berumur 20-an mendedahkan mantan kekasihnya yang pelakon melarikan diri selepas wanita itu mengaku hamil tiga bln..

Wanita terbabit ikut mendedahkan lelaki sehubungan malas bertanggungjawab, jadi seringkali menghindarkan diri dari pada berjumpanya untuk terlibat perbincangan tentang tanggungan kewangan ke atas bayi terbabit.

Sebagus saja berita itu menyebar, netizen mula buat tekaan tentang identiti aktor ditujukan, sampai mengkaitkannya dengan sebagian nama termasuk juga Idris.

Pada saat sama, Idris yg tidak berkesan dengan khabar sehubungan mengaku lebih berdebar menanti hadirnya akan mentuanya ke Kuala Lumpur dalam masa paling dekat

Penerbit filem Gates of Lazuardi itu menyebutkan, selepas dua th. bercinta dengan akan isterinya, baru saat ini beliau bisa berjumpa buat julung kali dengan keluarga jenis terbabit. sumber – bharian.com.my

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *